Orsaken till sjukdomen i kroppen är obalansen. Denna obalans kan elimineras från roten genom andlig helande. Där på den ena sidan behandlar det moderna medicinska systemet sjukdomar eller förstör sjuka celler, och å andra sidan förstörs orsakerna till sjukdomen i andlig medicin.

Förändringar till orsakerna till sjukdomen

Rishi Angiras har en detaljerad beskrivning av andlig helande under “Yatu Vidya” i Atharva Veda.Effekten av andlig medicin är omedelbar. I detta terapi system sker behandlingen genom färgerna. Det finns olika färger i denna skapelse och det finns otaliga skillnader i varje färg. Några av dessa är trevliga några är en symbol för besvikelse. På samma sätt är olika färger symboler för kärlek, gudomlighet, kraft, ilska etc. Varje färg skiljer sig från varandra, så effekten av var och en på kroppen skiljer sig också från varandra. Med hjälp av dessa färger går en andlig terapeut in i patientens mikroskopiska celler och ändrar orsaken till sjukdomen. 

‘Aura’ är encyklopedin i verkligheten

Vi har sett bilder av många stora män. Det finns en gyllene aura runt huvudet med det gudomliga vita ljuset runt deras brutna kropp. Det här är vad pranayama kiosken, som du just har upplevt. Kontrollen över din överkropp görs vid varje ögonblick, denna astrala pranayama kiosk. Det finns några tekniker som nämns i Sanatan Kriya, genom vilka vi kan komma in i något av mikroskop och avlägsna eventuell obalans vid astral nivå före sjukdomens manifestation i kroppen innan det blir uppenbart. Detta är en extremt kraftfull vetenskap. Innan du använder den här vetenskapen behöver en andlig utövare medföra en del av handlingarna av yoga meditation och yoga regelbundet till en nivå av medvetenhet. Samtidigt måste man komma ihåg att användningen av detta läkemedel endast är möjlig av Guru nåd. Bortsett från detta är det nödvändigt att följa rening och disciplin. Att inte höra någon kan skada en andlig terapeut.

Så det var en liten briefing om Yatya Vidya som behandlar sjukdomen med färger. Andlighet kan faktiskt behandla mycket liv att ta sjukdomar av Guds nåd. Vi bör alltid prioritera andlig behandling innan vi gör något annat sätt att behandla.