kropp.själ.andlig utveckling

wellnessguide.se

Om oss
WELLNESS GUIDE

Balanserad själ och kropp

Genom att försöka balansera kost, motion och andra metoder, förväxla inte det med att vara helt passande eftersom det inte betyder att du kan hålla dig frisk på grund av fysiskt eller mentalt arbete. Om ditt arbete består av att använda din hjärna, bör du göra lite fysiskt arbete på fritiden. Om du gör mer fysiska aktiviteter dagligen, ge dig själv tid att hålla dig mentalt bättre. Gör vad du vill göra och du kommer att må bättre. Det är mycket nödvändigt att göra både fysiskt och mentalt arbete för en bra hälsa.
Yoga

Nuförtiden kan Yoga ses som en viktig roll i våra liv och har blivit en integrerad del av våra liv idag. Genom yoga har sådana resultat kommit till oss att inte bara oss men vetenskapen är också förvånad. Många har kommit ut ur allvarliga sjukdomar och fått ett hälsosamt liv genom att gå med i yoga. Yoga är mycket fördelaktigt för människors hälsa på många olika sätt. Vi bör träna yoga dagligen. Värme som skapar yoga bör inte ske under sommardagar. Utövandet av ställningar är också viktigt för hälsan. Det finns också många ställningar för mental hälsa, som bör göras dagligen. Genom att göra det dagligen ökar minnet och det hjälper också till att avlägsna psykiska sjukdomar. Det tar också bort sömnlöshet och irritabilitet.

Positivt tänkande

Positiv tänkande spelar en stor roll i våra liv. De flesta problem som stress och depression uppstår på grund av negativt tänkande. För att bekämpa spänning och depression måste vi göra vårt tänkande positivt. Du bör öva daglig hängivenhet för att öka ditt positiva tänkande. Varje morgon du lämnar sängen före soluppgången, det kommer att bidra till det positiva tänkandet.
För positivt tänkande kan du öva kroppshållning och träning. Du kan också lyssna på andliga guruer och få lite positivitet från dem. Bortsett från detta, lyssna på din favoritmusik ger också lättnad från stress. Håll dig aldrig ensam i ensamhet. Kom ihåg en sak, att fysisk och psykisk hälsa kan bibehållas endast genom positivt tänkande. Det är därför du borde försöka nästan allt för att hålla dig lycklig.

Skrattande

Om du får alternativ att välja mellan en person som är lycklig eller en person som är ledsen, så kommer du definitivt att välja den som har en skrattande natur. Ingen skulle vilja stanna hos den ledsna personen. Genom att alltid vara glad eller skratta ökar vår skönhet också mycket, vilket bidrar mycket till vår personlighet.
När vi får verklig lycka, eller när vi är glada, minskar det ett hormon som kallas kortisol, som också kallas stresshormonet, så att skratt kan hjälpa oss att kämpa med stress. Det är också bevisat av många forskare att för att öka immunsystemet, förbättra den fysiska och psykiska hälsan, för att öka matsmältningssystemet och öka minnet, finns det ingen bättre behandling, medicin eller metod än att skratta. Du bör träna det minst två gånger om dagen i parken, i trädgården eller framför spegeln ensam. Detta leder till ökad blodcirkulation. Så skratta och behålla god hälsa.

Mat påverkar människans kropp

Idag äter människor på en väldigt fel sätt. De vet inte vad man ska äta och hur man äter. Som ...

Meditation resulterar i andlig och kroppslig utveckling

Meditation kan definieras som metoden att prata med dig själv. Om någon vill uppnå något i livet är meditation det ...

Meditation: Vad är det och varför är det viktigt?

Vänner Först av allt kommer vi att veta vad som är meditation? Hur är det nödvändigt att öka vår mentala ...

Träna dagligen för att vara hälsosam och passform

Övning anses lika viktigt som kost är mycket viktigt för dig. Övning stärker inte bara dina muskler utan håller dig ...

Kost är en viktig del av god hälsa

Livets grund är en balanserad kost och vi tänker aldrig på det. Och detta är ett stort misstag som vi ...

Hälsa

Hälsa! Vi tar aldrig vår hälsa väldigt seriöst, men många av oss vet inte att hälsa är en ovärderlig tillgång ...
Work

KROPP.SJÄL.ANDLIG UTVECKLING

wellness guide

6 + 13 =

Kontakta oss

 

Artiklar