Välbefinnande varje måndag Nyhetsbrev GRATIS
Ange din e-postadress:

Tyck gärna till om sidan! Skicka ett mail till oss. Klicka här!


Wellnessbiblioteket     
Områden i biblioteket:

Livsbalansering – hantera ditt arbete och din fritid så att du är i balans. Var med din släkt, vänner och med dig själv. Värna om din hälsa och ditt allmänna välbefinnande

Mat och dryck – här får du inspiration för att ta upp nya vanor och att träffa dina vänner lite oftare över en enkel måltid. Titta även in hos vår matskribent!

Motion – kroppen är gjord för rörelse. Men inte alltid på elitnivå. Här inspireras du till motion i vardagen oavsett ditt utgångsläge!

Sköna ställen – resmål nära och fjärran, eller kanske en skön plats i din hemstad där du kan hämta ny kraft. Det skönaste av alla ställen finns inom dig själv!

Spa – ställen med vatten som ett centralt tema för välmående, massage och hudvård. Spa kan sägas stå för den ultimata stunden då någon annan pysslar om oss!

Wellness för män – de flesta besökare på spa och hälsosajter är kvinnor. Därför denna profilering för att locka fler män till wellness. Här finns det manliga perspektivet.

Wellness för företag – ”Management by Fear” är en outtalad, men vanlig väg för näringslivet – speciellt i svåra ekonomiska tider. Men det har bevisats gång på gång att människor skapar bättre resultat när de är avslappnade och sedda som individer. Läs mer om det under "Företag" i menyraden överst på sajten!

Under varje område i biblioteket fylls det kontinuerlig på med artiklar från hela världen.

Mycket nöje!

Team Wellnessguide

Ange din e-postadress:
Ange din e-postadress:
Spa