Välbefinnande varje måndag Nyhetsbrev GRATIS
Ange din e-postadress:

Tyck gärna till om sidan! Skicka ett mail till oss. Klicka här!


Lisens Örtspa
Bra böcker behöver inte vara nya för att fortsätta vara bra. Ett gott betyg för just den hör boken är att en av mina vänner knappast reser någonstans utan den, för liksom snigeln som tar med sig hemma vart han än går, kan man också ta med sig sitt spa.

Oavsett kristider eller inte så ger det en härlig känsla att kunna skämma bort sig själv utan att behöva åka på dyra behandlingar långt hemifrån. Med boken Lisens Örtspa får du mycket att prova på med ingredienser som finns nära till hands.

Författaren Lisen Sundgren är örtterapeut och klassisk homeopat och har tidigare medverkat i böcker som Trädgårdsmöten på Rosendals och Monikas örtamat. I denna boken delar hon med sig av sin kunskap för att var och en hemma året runt ska kunna använda sig av det som finns till hands för att ge sig själv eller nära och kära en välgörande behandling. Nyutslagna björklöv, sensommarens blommor eller kanske höstens nypon blir ingredienser till dessa. Resultatet blir bad, ansiktsvatten, skrubbar, badsalt, krämer och salvor.Liv
Spa