Välbefinnande varje måndag Nyhetsbrev GRATIS
Ange din e-postadress:

Tyck gärna till om sidan! Skicka ett mail till oss. Klicka här!


Dina egna resurser
Ja, tänk om det gick att aktivera kroppens egna resurser. Som om kroppen var ung och frisk.

Det finns metoder som återställer kroppens egna resurser på ett alldeles naturligt sätt. Men det bygger kanske på att du får tänka om en smula.

För den som tror att medicin är lösningen på den stegrade psykiska ohälsan, eller på kroniska sjukdomar som artros eller inflammationer av olika slag - den är inte öppen för att kunna väcka sin kropp igen. Att döva den med medicin är knappast att återskapa kroppens naturliga processer. Ändå är det medicinen i samhället.

Nya metoder aktiverar inte, dämpar inte, ersätter inte - utan återställer och hjälper den naturliga balansen att fungera.

Det kan gälla andningen som återställer eller förbättrar syreupptaget, eller att återställa vattnets naturliga struktur i kroppen, cellernas membran, eller kroppens antioxidantskydd.

Ja, tänk om det gick att aktivera kroppens egna resurser. Även den statsfinansierade medicinen har nu börjat hitta sina bevis för att placebo fungerar. Även när patienten vet att det är placebo. Så stark är kroppens förmåga att ge respons på rätt stimulans. Mentala tekniker kan återställa eller förbättra kroppens informationsstruktur. Det är denna struktur som är överordnad kroppens kemiska förlopp. Den som läkemedelsbolagen och läkarna är så fixerade vid.

Inget penicillin hade exempelvis kommit till utan att några agerade och tänkte "utanför boxen". Det gäller även i vår tid. Så se om din kropp och lyssna mer till de som har de nya idéerna!
www.mr-ab.seSpa